як очистити мигдаль

Сьогодні хочу написати про те,
як очистити мигдаль від шкаралупи і тонкої коричневої шкірки. Для приготування кулінарних страв мигдаль використовується досить часто, але як його очистити знають не всі, і витрачають на цей процес багато сил і часу. Насправді, якщо знати, як це робити, чистка мигдалю проходить просто і швидко.

Інгредієнти: Приготування: Мигдаль очищаємо від шкаралупи за допомогою горіхоколи або молотка (в останньому випадку мигдаль можна попередньо загорнути в рушник або в газету, щоб не розліталася шкаралупа). Потім мигдаль потрібно очистити від тонкої коричневої шкірки (вона може надавати стравам з мигдалем гіркоту і впливати на їх зовнішній вигляд).

Мигдаль опускаємо в киплячу воду і 2-4 хвилинки. Шумівкою виймаємо з каструлі і опускаємо в холодну воду секунд на 20-30, потім відкидаємо на друшляк або сито, даємо стекти воді і перекладаємо на тарілку. Кожен горішок стискаємо вказівним і великим пальцями, і ядерце саме легко вискакує з шкірки. Очищений мигдаль перекладаємо на тарілку застелену серветками або паперовими рушниками. Просушуємо цими серветками або рушниками мигдаль.

Обсмажуємо мигдаль, щоб його просушити, і щоб його смак і аромат стали більш вираженими і приємними.
Викладаємо мигдаль на суху розігріту сковороду і обсмажуємо на невеликому вогні, періодично помішуючи лопаткою, щоб він обсмажилася рівномірно, до появи мигдалевого аромату і легкого золотисто-рожевого відтінку. Очищений і просушений серветками мигдаль викладаємо на деко і ставимо на 6-11 хв. в розігріту до 170 `С духовку. Витримуємо там мигдаль також до появи мигдалевого аромату і золотисто-рожевого кольору. За мигдалем в духовці обов’язково потрібно стежити, щоб він не пригоріла.

Як тільки мигдаль придбав потрібний колір і аромат, знімаємо його зі сковороди або дека. Підготовлений таким чином мигдаль можна використовувати для приготування різних солодких (, пироги, булочки, тістечка і т. д.) і наслідках страв (
або).
Приємного апетиту!

Побачимося на!.

Як очистити мигдаль

 

2 Responses to Як очистити мигдаль

  1. I just want to mention I am just all new to weblog and really enjoyed your page. Likely I’m want to bookmark your site . You surely have outstanding posts. Bless you for sharing your webpage.

  2. I just want to mention I am beginner to blogging and actually savored you’re web-site. Most likely I’m planning to bookmark your website . You amazingly come with awesome stories. Thanks a bunch for sharing your website page.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *