Як правильно робити суші і роли

Ще недавно здавалися екзотикою, а сьогодні є такими звичними і знайомими,
люблять практично всі. Але не всім відомо,
як правильно приготувати суші і роли в домашніх умовах. По-перше, потрібно підготувати все необхідне, а саме ті інгредієнти, які є неодмінними складовими цього традиційного японського страви.

Отже,
готуємо суші і роли вдома! Рис це основний компонент, причому будь-який, хто знає,
як готувати суші і роли, скаже про те, що звичайний рис тут не годиться.

Необхідний спеціальний клейкий рис, приправлений особливим соусом і доведений до певної температури близько 20-25 С. В якості соусу використовують рисовий оцет, японську горілку саке, сіль, цукор і деякі інші продукти варіацій рецептів соусу безліч, причому найчастіше японські суші-кухарі використовують свої секрети, які надають готовим стравам особливий, неповторний смак. Ну, а про те, щоб поділитися рецептом приготування суші та ролів від цього кухаря, не може бути й мови адже це справжня майстерність, фірмовий
рецепт готування японських страв, дбайливо зберігається і передається від покоління до покоління. Наступний компонент суші та ролів, службовець для зручності загвинчування і створення рулетиків, — листя червоних водоростей, попередньо подрібнені і висушені, іменовані також
норі.

Для приготування суші та ролів будинку можна придбати норі в супермаркеті, але все ж справжні гурмани не зможуть оцінити примітивний і неповноцінний смак таким чином зроблених ролів для цього знову-таки потрібен особливий норі, високоякісний і бажано свіжоприготований.
Решта інгредієнти, які необхідні для
приготування суші та ролів в домашніх умовах, а саме їх начинки, можуть бути найрізноманітнішими.

Сира морська риба і морепродукти, різні овочі, яйця і навіть м’ясні продукти в хід йде все, в залежності від рецепту і фантазії суші-кухаря. Однак існують традиційні рецепти, які, виходячи з виду суші, передбачають певний набір компонентів і спосіб їх формування.

Для тих, кому цікаво,
як приготувати суші роли будинку, необхідно мати на увазі, що обов’язково застосовувати спеціальні пристосування, наприклад, килимок макису для надання форми роллам.
Однак, як і в будь-якій справі, тут також вітаються фантазія і творчий підхід можливо, саме ви станете автором нового незвичайного способу приготування суші. Отже, з тим,
як правильно готувати суші роли вдома самостійно, ми розібралися.

Але для того щоб насолодитися неповторним смаком оригінального японської страви, приготованого за традиційними рецептами, все ж доведеться звернутися до професіоналів наприклад, в компанію
, Де для Вас з любов’ю приготують будь-які суші і роли, класичні та фантазійні, а також оригінальні фірмові. Також у нас для кожного знайдеться особливий презент
або додатковий рол в подарунок залежно від суми замовлення.

Насолоджуйтеся істинним японським смаком!.

Як правильно робити суші і роли?

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *