Як приготувати суп картопляний з потрухами

Суп картопляний з потрухами

Картопля 50 грам, потрухи курячі 400 грам, морква 80 грам, цибуля ріпчаста 80 грам, петрушка 20 грам, цибуля зелена 40 грам, пшоно 120 грам, сало свиняче топлене або топлений курячий жир 40 грам, перець, сіль за смаком.

Підготовлені курячі потрухи зварити до готовності. Бульйон процідити, покласти в нього промите пшоно, нарізану великими кубиками картоплю, пасеровані на свинячому салі або курячому жирі цибулю і овочі і варити до готовності. За 10 хвилин до закінчення варіння в суп додати спеції, посолити. При подачі в тарілку покласти нарізані готові потрухи.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

MAXCACHE: 0.82MB/0.00211 sec