Як відзначати 2014 Новий Рік

Для
того щоб сервіровка вдалася, потрібно для себе вирішити, так
це яким буде основний колір оформлення столу: вибрати один
базовий колір, тоді святкова сервіровка вийде монохромного
і більш суворої; -Можна сервірувати стіл, поєднуючи різні
кольори, наприклад білий, блакитний і синій. Головне правило новорічної
сервірування, що елементи декору, посуд, текстиль повинні бути
виконані в єдиній кольоровій гамі. кольори повинні перегукуватися
між собою.

У прикрасі столу слід дотримуватися трьох
основних кольорів і деяких їхніх відтінків, це буде говорити
про добрий смак господині. Обов’язково продумайте центральну
частина столу.

Як правило це віночок
з ялинових гілок, але не бійтеся порушити традиції і прикрасьте
стіл квітами, знайдіть місце для символу року, тарілочки з
сіном або свіжою зеленню, вівсяним печивом, цукром та морквою. Готувати
стіл до цього улюбленого свята слід з фантазією і неодмінно
з гарним настроєм. Це відмінний спосіб порадувати рідних,
а також продемонструвати гостям свої вміння, винахідливість
і вишуканий смак в оформленні столу.

Зелені ялинові гілочки,
серпантин, мішура, кульки, намисто, красиві свічки все це
прекрасно підійде для створення композицій, що прикрашають новорічний
стіл. Скатертина.

Сервіровка столу починається зі скатертини. Біла лляна виглядає
дуже урочисто й ошатно.

Але можна і трохи пограти,
придумати щось цікаве. Приклад: покриваєте стіл однотонної
скатертиною більшого розміру, а зверху кладете іншу, поменше.
З такої ж тканини, але з візерунком. Ще оригінальне рішення:
викласти на столі композицію із конфетті, золотистих зірок,
можна використовувати фотоколаж, яскравий шовкову хустку.

Серветки. Для святкового столу краще підготувати серветки з тканини.

Вони неодмінно повинні поєднуватися з скатертиною: бути або в
тон їй, або контрастні. Бажано також мати серветкові
кільця, А якщо їх немає, то можна зробити самим: нанизати намистинки
на дріт, використовувати браслети, шовкові стрічки, золочені
кільця для карнизів.

Посуд. Посуд візьміть святкову, бажано сервіз. Для кожного
учасника застілля сервірується послідовно: спочатку ставиться
дрібна столова тарілка, на неї закусочна. З лівого боку
пиріжкова тарілка.

Ніж кладуть справа від дрібної тарілки
(Гострою стороною до тарілки), а вилку ліворуч.
Склянки і чарки
розташовують півколом перед тарілками. Праворуч ставиться келих
для води та напоїв, далі для шампанського. Потім прозорий
стакан для червоного вина, потім для білого вина теж прозорий
або зеленуватий стакан і зліва чарка для горілки або коньяку.

Невеликі сільнички можна розставити біля кожного приладу,
а можна і по одній на два прилади.
Вашим гостям повинно бути
зручно, чи не тісно за столом, тому прилади розставте на
достатній відстані один від одного. Напої розташуйте
по середній лінії столу. Пляшки з вином варто відкрити заздалегідь,
а шампанське перед тим, як розливати.
По центру столу можна
поставити красиву вазу з фруктами, далі холодні закуски.

Свічки. Для створення затишку і святкового настрою приготуйте свічки
в красивих високих свічниках.

Добре виглядають на столі
композиції з плаваючими свічками: прозорий скляний посудину
наповніть водою, а далі проявіть фантазію. На дні можна
розташувати різнокольорові камінці, на поверхні золотисті
зірочки або пелюстки квітів.

Романтична атмосфера вам
забезпечена!.

Як відзначати 2014 Новий Рік?

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *