як зробити роли

Японська кухня стала однією з найулюбленішою кухнею громадян більшості країн. Проста рецептура і вишуканий смак не дозволять пройти мимо, не спробувавши хоча б одне блюдо. Як відомо, найбільш затребуваними є суші і роли. Варіантів приготування налічується до сотні. Але цього разу розглянемо як приготувати роли рисом назовні.

Роли навиворіт в домашніх умовах вимагає трохи більше зусиль, ніж звичайні роли. Тому варто набратися терпіння, щоб праця був виправданий. З чого робляться роли навиворіт? Перше, що хотілося б відзначити, це назва таких ролів урамакі.
Назва слід запам’ятати для тих, хто захоплюється японською кухнею і хотів би знати деталі.

Отже, для приготування вивернутих ролів знадобиться:
темний цукор. Як відомо, основою японської кухні є Сформований стереотип про японців цілком виправданий. Вони дійсно вживають часто рис, що дозволяє їм залишатися здоровими і жити довго.
Зварену крупу вони не солять і не перчать.

У Японії поняття спецій, як у нас, майже відсутня, в чому і полягає секрет приготування будь-якої страви японської кухні. Чи варто говорити, що японці не байдужі до морепродуктів? Страви японської кухні вікове спадщину.
Навряд чи з минулих сторіч щось змінилося. Раціон аристократів, наприклад, майже не відрізнявся від звичайного.

У ньому все також був присутній рис, який був або інгредієнтом, або основною стравою. Перейдемо до рецептом і дізнаємося як зробити роли рисом назовні.

Для початку необхідно підготувати Найчастіше інструкція приготування рису вказана на упаковці, тому не заглиблюємося в даний процес.
Коли рис вже готовий, вимикаємо газ.

Паралельно готуємо заправку. Змішуємо рисовий оцет, темний цукор і воду в співвідношенні 2:2:2.

Коли закипить, вимикаємо і поливаємо маленькою цівкою на Рис ретельно перемішуємо, щоб заправка рівномірно розподілилася. Рис залишаємо остигати в каструлі із закритою кришкою. До речі, варити рис краще в чавунному посуді.

Переходимо до філе лосося, яким ми будемо заправляти роли навпаки. Відокремлюємо шкурку, якщо така є, і нарізаємо середніми смужками. Відкладаємо на час рибу в сторону нехай чекає своєї години.

Важливо, щоб риба була свіжа, а не залежала на поличці. Червона риба практично завжди використовується для приготування суші та ролів.

Можна сказати, що це друге традиційне блюдо Японії. Далі переходимо до огірків. Перед нарізкою можна позбутися шкурки або залишити, за бажанням.

Нарізаємо приблизно такими ж середніми смужками, як і червону рибу.
Тепер авокадо. Беремо плід і розрізаємо навпіл.

Позбавляємо його від кісточки і позбавляємося від шкірки. Авокадо слід ретельно відбирати. Якщо плід твердий, то він не зрілий і несмачний.

Роли навиворіт вимагають кращих інгредієнтів, інакше нічого не вийде. Очищений авокадо нарізаємо такими ж середніми смужками, як і рибу з огірком.
Симетрично нарізані інгредієнти зроблять зворотні роли більш привабливими. Інгредієнти готові. І головне питання, назрілий у багатьох Як робити роли рисом назовні?.

Прямуємо нижчеописаній інструкції і ви зрозумієте, що це робиться не так вже й складно. Беремо бамбуковий килимок, покритий харчовою плівкою, і викладаємо на нього лист норі.

Поруч поставте миску з теплою водою там будете змочувати руки. Рис до цього часу повинен був трохи охолонути. Отже, змочуємо руки й беремо трохи рису. Викладаємо його двох сантиметровим шаром на норі і рівномірно розподіляємо. Під час процесу не забувайте змочувати руки, щоб рис не прилипав до рук.

Взагалі, показником якості рису для суші є його липкість. Якщо рис розпадається, то він або не свіжий, або не якісний. Весь лист повинен бути заповнений рисом. Тепер акуратно беремо норі з рисом і перевертаємо його рисом навиворіт.
На середину викладаємо авокадо, огірок і лосось.

Тепер закручуємо рол за стандартною схемою і формуємо красиві роли навиворіт. Отриману ковбаску нарізаємо гострим ножем, попередньо змочивши його.

Тепер вам відомо як приготувати роли навиворіт. Зазвичай до них подається соєвий соус, васабі, імбир.

Як зробити роли

 

2 Responses to Як зробити роли

  1. I just want to mention I’m very new to blogs and truly enjoyed this web page. Very likely I’m going to bookmark your blog . You actually have great stories. With thanks for sharing with us your web page.

  2. I simply want to mention I am all new to blogging and site-building and definitely enjoyed this page. Most likely I’m likely to bookmark your blog . You surely have exceptional stories. Regards for sharing your webpage.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *